Totul e de vanzare

Totul e de vanzare

553sggy72De departe promotia cu Super Flizzuri a celor de la Mega Image a fost un mare succes! Si asta se vede deja, caci pe 12 mai s-a incheiat, iar magazinele au ramas cu clientii fideli pentru care proximitatea este la mare pret, dar si o noua categorie de consumatori, familisti sau nu, dar cu copii care si-au creat de-a lungul promotiei obisnuinta de a achizitiona anumite produse si de a testa altele. Toate aprecierile mele departamentului de marketing care a stiut sa se “joace” frumos, transformand, cu ajutorul personajelor indragite din filmele de animatie, niste micuti, in adevarati colectionari. Unii si-au convins parintii sa le cumpere albumele puse la dispozitie tocmai pentru pastrarea cartonaselor, altii nu au avut aceeasi putere de convingere si le-au inghesuit prin buzunare, tematori ca le-ar putea pierde. Si unii si altii, fericiti de noile achizitii si pregatiti sa dea la schimb Super Flizzuri pentru a-si completa colectia!

Pentru cine nu stie, a fost vorba de pachetele cu cate doua cartonase reprezentand personaje din filmele de animatie indragite, care se puteau obtine prin cumpararea anumitor produse din cadrul lantului de magazine Mega Image. Acestea erau semnalate si la raft, dar a existat permanent si o revista in care erau mentionate toate articolele,care odata achizitonate, erau purtatoare de Super Flizzuri.

Cum spuneam, frumoasa idee de a promova anumite produse, fara agresivitate si frustrari, exploatand la maxim bucuria parintilor de a-si face copiii fericiti.

Pana acum toate bune, numai ca odata promotia incheiata, mare mi-a fost mirarea sa descoper ca Super Flizzurile isi scriu o noua poveste, de oameni mari de data asta. Romanii se spune ca sunt descurcareti si gasesc surse de castig acolo unde poate alte natii nu ar bate cu gandul. Dar nu ma asteptam sa gasesc Super Flizzuri pe Olx. Iar ofertele sunt undeva intre 1 leu si 499 lei, de data aceasta, albumul!! Marturisesc ca mi-a lasat un gust amar aceasta incercare a romanasului de a mai face un ban. Chiar totul are un pret in tara asta ? Urma opincilor nu ne-am vandut-o inca…sau am vandut-o si pe aceasta ??

Mi-ar fi placut sa pastrez in amintire bucuria celor mici la framantarea deloc sovaielnica a hartiei ce invelea cartonasele, chiotul de fericire la adaugarea unui nou Super Flizz la colectia inceputa. Si nu in ultimul rand, mi-as fi dorit sa fim suficienti de instariti ca sa nu ne dea prin cap sa facem comert cu un articol promotional, care si-a amortizat deja costul.

Author: Monica

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This