PASARI CALATOARE

Păsările pierd în greutate când se estompează, Cum arată o pasăre

Investiții Swift-urile sunt probabil cel mai răspândit subordine al păsărilor de pe Pământ.

De asemenea, o scădere a cantității de alimente grase din dietă va ajuta la stabilizarea găinilor adulte și a găinilor în caz de pierdere de pene. Uneori, o perturbare a sistemului de hrănire a păsărilor poate provoca nămol. Pentru a înțelege exact ce cauzează vărsarea, trebuie să monitorizați animalele de companie, observând dacă schimbarea dietei ajută. Dacă schimbarea dietei nu vă ajută, trebuie să căutați un medic veterinar.

Reprezentanții săi pot fi găsiți în aproape toate țările și pe toate continentele cu excepția, probabil, Antarctica. În total, ornitologii numără aproximativ opt duzini de specii de swift. Această pasăre, uimitoare în multe privințe, este demnă de o discuție detaliată.

Profilaxie Aripile se sprijină pe brâul toracic, care constă din lamele umărului, coroide, clavicula îmbinată, humerus și oasele aripilor Figura 1. Principalele tendoane care controlează mișcarea aripilor sunt legate de mușchii puternici pectorali atașați la chilă și claviculă. Acest sistem servește pentru a ușura aripile și este sub centrul de greutate, sporind stabilitatea păsării.

Cum arată o pasăre Swift negru nume latin Apus apus - o pasăre foarte mică, cam la fel ca o vrabie obișnuită. În același timp, din punct de vedere vizual, arată mai mare, mai degrabă asemănător cu un graur, deoarece are aripi mult mai lungi decât o vrabie.

păsările pierd în greutate când se estompează

Greutatea medie a unei păsări este de la 30 la 50 g o vrabie cântărește maximum 40 g, un sturin - aproximativ 75 g. În general, trebuie remarcat faptul că similitudinea externă dintre o rapidă și o rândunică este semnificativă - urmărind păsările din cer, acestea pot fi ușor confundate.

O diferență caracteristică este lungimea și forma aripii într-o formă rapidă, este mai lungă și are o curbă caracteristică sub formă de seceră. Apus apus are o construcție densă, un cap mare, ușor aplatizat, un cioc scurt și larg, cu o fantă de gură foarte mare, este, de asemenea, aplatizat de-a lungul planului orizontal această formă oferă păsării capacitatea de a captura cu ușurință insecte mici care umplu aerul, la fel cum balenele uriașe aspiră plancton mic în ele.

Dar degetele au gheare ascuțite, curbate înainte, care oferă proprietarului lor o tenacitate excelentă și le permit să se țină bine chiar și pe suporturi verticale roci, pereți etc. Aproape toți membrii echipei sunt atât de neajutorați la sol încât nici măcar nu sunt capabili să decoleze din cauza aripilor prea lungi comparativ cu picioarele scurte. Swiftul negru este singura excepție: această pasăre poate sări de la sol și, astfel, fiind în aer, reușește să-și întindă aripile.

Structura ochilor păsărilor este specifică: pleoapele inferioare sunt acoperite cu penaj dens, care protejează organele vizuale de curenții de aer și de coliziuni cu particule mici de praf sau insecte, ceea ce, având în vedere viteza de zbor a acestor păsări, este foarte relevantă.

Culoarea principală este neagră, cu o nuanță maroniu-verde, o urmă albă se găsește doar pe gât. La persoanele tinere, penele au capete mai deschise, în principal pe aripi și pe frunte.

O trăsătură distinctivă a tuturor pârâurilor este un strigăt foarte puternic, strident, similar cu ciripitul. Principalul habitat al turnurilor turn este teritoriul Europei, inclusiv Ucraina, precum și părțile centrale și nordice ale Asiei de la Transbaikalia în est este super slimming ceai sigur la Israel, Palestina și Siria în vest, de la stepă, pădure-stepă și parțial zone forestiere din Siberia, până la granița cu tundra în nordîn Himalaya în sud și în nordul Africii.

Deși vorbim despre o pasăre termofilă, vara poate zbura destul de departe spre nord, nu numai în tundră, ci și mai departe, până la țărmurile arctice. Deci, în statele Europei de Vest, habitatul nordic al acestui reprezentant al păsărilor este limitat la șaptezeci de grade latitudine nordică, în Siberia această graniță se îndreaptă puțin mai spre sud - la aproximativ ° latitudine nordică, iar în Ural corespunde cu 60 ° latitudine nordică.

O trăsătură distinctivă a tuturor rapidelor este viteza lor. Pentru comparație: aceleași rândunele zboară nu mai mult de 60 păsările pierd în greutate când se estompează pe oră.

  • Rece pentru a pierde grăsime
  • Pierderea utilizată în alimentator de greutate

Este interesant faptul că rapidele zboară nu numai repede fără a încetini chiar înainte de a se apropia de cuibci și pentru o lungă perioadă de timp. Această pasăre uimitoare are chiar abilitatea de a dormi pe cer, prinzând un curent ascendent și doar din când în când ușor care își leagă aripile chiar în vis.

Cea mai rapidă pasăre din lume este șoimul pelerin un tip de șoim. Se spune că un turn rapid poate petrece ani pe cer, odihnindu-se, hrănindu-se și chiar împerecherea în zbor.

păsările pierd în greutate când se estompează

De dieta catalin scarlatescu, aceste informații sunt oarecum exagerate, deși realitatea este cu adevărat impresionantă. Mergând în regiuni calde în august, păsările pot atinge pământul doar zece luni mai târziu, după ce s-au întors deja în patria lor, în timp ce unii indivizi stau uneori pe ramurile copacilor în timpul iernării, dar, în principiu, nu prea au nevoie de asta.

Oamenii de știință au calculat că un turn rapid în timpul vieții sale poate parcurge o distanță egală cu șapte zboruri spre Lună adică un drum în ambele direcții! În mod ciudat, viața unui swift negru, atât de complicată din punct de vedere al costurilor energetice, nu este atât de scurtă. După cum s-a spus, există o perioadă în viața unui swift negru în care o pasăre trebuie să-și ia la revedere temporar de la dragostea obișnuită pentru cer. Aceasta este perioada de cuibărit.

Pentru cuib se folosește tot ce se află în accesibilitate directă: pene, puf, fire de iarbă, crenguțe mici, paie, frunze, fire, păr, lână, bucăți de țesătură etc.

Dacă există o astfel de oportunitate, pasărea va fi fericită să păsările pierd în greutate când se estompează un cuib la de metri deasupra nivelului solului!

Turnul rapid, justificându-și numele, alege părțile superioare ale clădirilor - acoperișuri, locuri sub cornișe, crăpături, rame de ferestre și în ramurile sălbatice ale copacilor, uneori goluri, ca loc pentru amenajarea unui cuib. Swifturile negre sunt foarte atenți atunci când aleg un loc pentru construirea unui cuib, încercând să-l mascheze în așa fel încât să fie posibil să găsească un refugiu numai atunci când o pasăre adultă apare în apropiere. Până la sfârșitul lunii mai, femela depune ouă într-o locuință proaspăt construită de obicei nu mai mult de două de 26 x 16 mm, albă și alungită.

Sarcina femelei în această perioadă este de a incuba ouăle, sarcina masculului este de a obține hrană pentru ambele cu toate acestea, unii oameni de știință susțin că păsările incubează ouă alternativ.

Clocirea puilor are loc de obicei la începutul lunii iunie incubația durează trei săptămâni. Puii se nasc fără penaj și în primele zile sunt complet neajutorați, dar după câteva zile corpul puilor este acoperit cu primul puf cenușiu. Swiftul negru, ca și alte păsări, este unul cu sânge cald. Cu toate acestea, el are capacitatea unică de a schimba foarte mult temperatura corpului în funcție de condițiile de mediu, ceea ce permite nu numai puii, ci și adulților să cadă într-un fel de hibernare, în special pe vreme rece.

Părinții își hrănesc puii timp de șase săptămâni.

păsările pierd în greutate când se estompează

Acest lucru face posibilă livrarea de la patru sute la o mie și jumătate de insecte în cuib odată. În timpul zilei, pasărea poate aduce hrană la cuib de de ori, dar se întâmplă că trebuie să zbori departe pentru pradă.

Interesant este că puii se pot descurca mult timp fără îngrijirea părintească, căzând într-un fel de animație suspendată, însoțită de o scădere a temperaturii corpului și o încetinire a respirației.

Structura aripilor - Profilaxie

Activitatea înnăscută a unei păsări mici duce la faptul că la o vârstă fragedă puii cad foarte des din cuib, mai ales în timpul ploii. De câțiva ani la rând, la Ierusalim, la începutul lunii martie, a avut loc un fel de sărbătoare, dedicat întâlnirii turnurilor locale care se întorceau de la iarnă la Păsările pierd în greutate când se estompează Plângerii și își construiau cuiburile pe el.

păsările pierd în greutate când se estompează

Abia învățând să zboare, puii părăsesc cuibul și încep o viață independentă. În august, merg spre sud împreună cu întreaga turmă, dar nu se întorc cu adulții în primăvara viitoare, rămânând în regiuni calde ani, până ajung la pubertate.

Dar, când se întorc pentru prima dată în patria lor, își dobândesc imediat proprii urmași. Swiftul negru este o pasăre școlară, acest lucru se aplică atât călătoriei, cât și cuiburilor.

De obicei, numărul persoanelor dintr-o comunitate este estimat la câteva sute. O altă caracteristică uimitoare a swifturilor negre se numește cuvântul "filopatria" literalmente - dragoste pentru patrie. Aceste păsări se întorc întotdeauna exact în locul din care au zburat.

Puiul, insectele, țânțarii și muștele acționează ca hrană, dar un prădător mic poate sărbători pe pradă mai mare - fluturi, gândaci, păianjeni, gălbui și alți reprezentanți ai lumii entomologiei. După cum știți, păsările sunt ajutoare excelente pentru oameni în lupta împotriva insectelor dăunătoare recoltei, dar uneori ele însele pot provoca daune considerabile grădinii sau grădinii de legume.

În unele țări din est China, Malaezia, Indonezia, Filipine, Vietnam și altelese mănâncă chiar și cuiburi de păsări construite din salivă rapidă comestibilă - cu toate acestea, aceasta este o specie diferită din ordin, deoarece swifturile negre nu fac cuib în această regiune.

  • Dietonus pret md
  • Pierdere de greutate neintenționată 5 lbs

Dar dragostea pentru o astfel de delicatesă costul acesteia poate ajunge până la trei mii de dolari în anii 70 ai secolului trecut a dus la faptul că pe teritoriul Imperiului Celest populația de păsări nefericite a fost aproape complet exterminată. Swifturile negre nu aparțin uneia sau alteia dintre aceste categorii: legumele, fructele și fructele de pădure nu fac parte din dieta acestor păsări, iar insectele pe care le mănâncă nu sunt dăunători agricoli deși merită cu siguranță mulțumirea pentru exterminarea țânțarilor și a molilor de plop.

Astfel, un bărbat și un rapid ar putea păstra neutralitatea unul față de celălalt, dar, din păcate, păsările nu au avut noroc. Oamenii au observat că carnea acestei păsări în special puii ei este foarte delicată și gustoasă, motiv pentru care distrugerea cuiburilor în unele regiuni ale Europei a dobândit uneori un caracter masiv. O pasăre care își petrece întreaga viață pe cer este complet nepotrivită pentru viața în captivitate.

Mai mult, apariția rapidului nu este deloc la fel de colorată ca cea a papagalilor sau canarilor, iar vocea nu este în niciun caz un privighetoare. Prin urmare, atunci când vine vorba de menținerea rapidă a unui turn acasă, de obicei ne referim la o încercare de a salva creatura găsită rănită sau încă incapabilă să zboarecu scopul de a o readuce ulterior în libertate.

Swift-urile nu pot fi ținute într-o cușcă, deoarece această specie de păsări nu este adaptată nici mersului pe jos, nici măcar stării pe biban.

Într-o cușcă, o astfel de pasăre va primi foarte repede răni ireparabile - pene și aripi rupte. Din acest motiv, pentru o descoperire vie, trebuie să echipați o cutie mare cu laturi, cel puțin de două ori lungimea totală a corpului păsării, inclusiv coada.

păsările pierd în greutate când se estompează

Pentru a evita rănirea, este recomandabil să acoperiți toți pereții cutiei cu material moale, fără a uita să faceți mai multe găuri în ele, astfel încât animalul de companie să nu se sufoce casa trebuie acoperită deasupra, altfel pasărea va încerca să iasă, ceea ce înseamnă că poate suferi.

Orice material de absorbție a umezelii din ceea ce este vândut în magazinele pentru animale de companie este potrivit ca așternut, dar puteți rezolva cu șervețele obișnuite. Cu cât este mai puțin iluminată în cutie, cu atât locuitorul său va suporta mai calm robia temporară. Este posibil, deși nu este necesar, să construiți un adăpost din material moale în interiorul cutiei pentru ca animalul dvs. Cea mai bună opțiune este dacă sursa de căldură este situată sub partea de jos a cutiei și nu pe lateral sau sus.

Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini

Pentru a hrăni un rapid, nu este necesar să alergi prin câmpuri, balansând o plasă deși aceasta este și o opțiune. Unele magazine pentru animale de companie vând alimente speciale pentru păsările insectivore. Nu este foarte ieftin, dar aceasta este o operațiune de salvare! Este important să știm că rapidele, spre deosebire de rândunele, nu reacționează imediat la hrănirea necorespunzătoare.

Dar acest lucru nu face consecințele mai puțin tragice: în primul rând, pasărea începe să piardă pene de zbor, iar acest lucru pentru o creatură care își petrece întreaga viață pe cer echivalează cu o condamnare la moarte.

Cate KG am luat in sarcina?

Erorile în alegerea alimentelor duc, de asemenea, la deteriorarea ireversibilă a ficatului, a întregului sistem digestiv și chiar a scheletului.

Dar orice insectă de care ai reușit să te apropii - folosește-o! Mâncarea nu trebuie să fie rece; chiar mai bine, păstrați-l ușor încălzit. Cantitatea optimă de hrană pentru o pasăre mică la un moment dat este de aproximativ volumul unui bob de mazăre.

Puii trebuie hrăniți la fiecare o oră și jumătate până la două ore cu excepția nopțiipentru o pasăre adultă este suficientă de trei ori pe zi. Când pasărea devine mai puternică, ar trebui să fie pregătită pentru momentul solemn al întoarcerii în sălbăticie, prin reducerea cantității de alimente pentru a-și normaliza greutatea.

Cel mai bine este să eliberați rapid o seară, alegând o zi frumoasă pentru aceasta.

Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini

Este recomandabil să ieșiți într-o zonă deschisă, ideal pe un deal - dar feriți-vă de iarba înaltă, vă va fi mai ușor să vă găsiți animalul în caz de eșec.

Ei iau pasărea într-o mână întinsă, o ridică mai sus și deschid palma, oferind pasărei posibilitatea de a lua o decizie singură. Dacă nu, aruncă cu atenție rapidul, dar dacă prima încercare se termină într-o toamnă, amână evenimentul pentru câteva zile. Swiftul negru este o pasăre uimitoare, a cărei viață întreagă este legată de cer, viteză și distanțe mari.

păsările pierd în greutate când se estompează

Este imposibil să ții un astfel de animal de companie în captivitate, singura excepție pot fi încercările de a salva viața unei păsări rănite sau imature, care temporar nu poate zbura normal. Dar aceasta este o sarcină dificilă și nu toată lumea și nu reușește întotdeauna să o rezolve.

A fost aceasta de ajutor? În total, există mai mult de 16 specii de swift în lume. Acestea sunt distribuite în întreaga lume, cu excepția Antarcticii, partea tundrei nutrisystem dieta Europei, la nord și la est de Siberia.

Se distinge de alte specii prin culoarea sa - de la gri închis la negru albăstrui. Se crede din greșeală că o rudă a unui rapid este o rândunică. Conform clasificării biologice, rândunica aparține passerinei, iar cea rapidă la cea rapidă. Cea mai apropiată rudă este colibriul. Sunt asemănătoare cu rândunelele doar extern. La fel ca colibriul, rapidul nu se scufundă la pământ. Acest păsările pierd în greutate când se estompează se datorează structurii aripilor și picioarelor.

Nu-și poate balansa aripile largi. Iar picioarele scurte, degetele pe care sunt direcționate doar într-o singură direcție, nu le permit să mențină echilibrul. Prin urmare, pe pământ, sunt neajutorați și fără apărare.

La fel ca păsările colibri, rapidele zboară cu mare viteză. Poate depăși o sută de kilometri pe oră. Pe cer, un rapid se poate distinge prin coada sa scurtă și caracteristicile "kiiiiiiii". Spre deosebire de rândunici, ei zboară în turme mici și fără prea multe piruete. Doar în perioada de hrănire a puilor luni ei zboară pe o distanță de peste Este greu de crezut, dar în primii doi ani de viață, păsările tinere nu coboară deloc pe o suprafață dură.

Fac absolut tot ce există în aer - mănâncă, cresc, dorm, se îngrijesc și se împerechează. Ulterior s-a constatat că, în timpul somnului, rapidele se trezesc aproximativ la fiecare cinci secunde pentru a bate din aripi.

Dar chiar și atunci când respectă toate regulile și regulile de hrănire, este posibil să se utilizeze fie produse de calitate slabă pentru amestecare, fie pentru un hrană.

Ce mănâncă? Swift-urile se hrănesc exclusiv cu insecte. Gura lor este ca o plasă în care sunt înfundate insectele prinse. Astfel, în gâtul unui rapid, pot fi adunați până la mii de insecte diferite. Puii tineri sunt albicioși în jurul ciocului.

Structura aripilor

Păsările pierd în greutate când se estompează puteți afla cum își începe viața cel rapid. Stil de viata Rapidele tinere ating maturitatea sexuală în al doilea an de viață.

Reproducerea activă durează doar doi ani - al treilea și al patrulea. Căutarea unui partener începe la întoarcerea în locurile de cuibărit permanent. Ei încă găsesc un partener în aer, partener și abia după aceea dobândesc un cuib. Pentru un cuib în sălbăticie, păsările sunt potrivite pentru crăpăturile de stâncă, găuri pe maluri abrupte.

În mediile urbane, ei cuibăresc în crăpături sub acoperișuri și balcoane.